Trei femei au fost agresate de un barbat din Cehu Silvaniei

Se inlocuiesc semafoarele vechi
11 ianuarie 2008
Scandal la Voievodeni
11 ianuarie 2008

Trei femei au fost agresate de un barbat din Cehu Silvaniei

Politia SalajÎn data de 08.01.2008, Poliţia Cehu Silvaniei a fost sesizată de trei femei, care au reclamat faptul că, în seara zilei precedente

 au fost agresate de un bărbat.

            În jurul orei 19,00, P.S., de 39 ani, se ducea la serviciu, când a fost acostată de un bărbat necunoscut, care i-a pus la gât un corp contondent, dar care a fugit imediat ce femeia a început să strige.

            La puţin timp, bărbatul a acostat-o în acelaşi mod pe K.A., de 37 ani, în timp ce se deplasa spre domiciliu, în scara blocului unde aceasta locuia, dar şi de această dată agresorul nu şi-a dus acţiunea la sfârşit.

            Cea de-a treia femeie, S.R., de 24 de ani, a plecat de la serviciu din Cehu Silvaniei în jurul miezului nopţii, spre locuinţa sa din Ulciug, trecând printr-o pădure, unde a fost atacată de acelaşi bărbat, care a reuşit să o dezbrace de pantaloni, cu intenţia de a întreţine cu ea un raport sexual.

            Poliţiştii au pornit căutările pentru identificarea agresorului, ajungând astfel la E. Tiberiu, de 44 ani, din Cehu Silvaniei, „veche cunoştinţă” a lor, care dispăruse însă de la domiciliu. L-au prins în pădurea de deasupra străzii Borza din Cehu Silvaniei.

            Poliţiştii au stabilit că bărbatul le-a acostat pe cele trei femei, mânat de porniri sexuale deviante.

            Acuzându-l de comiterea infracţiunilor de tentativă de viol, ameninţare, lovire sau alte violenţe, precum şi a unei infracţiuni de furt de telefon mobil săvârşit în toamna anului trecut de la una dintre femei, poliţiştii l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunerea de arestare preventivă, propunere care nu a fost însuşită însă de procurori, aceştia considerând că măsura nu se impune, bărbatul putând fi cercetat în stare de libertate.

Tincuta Domuta – purtător de cuvânt 

  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *