Scandal la Voievodeni

Trei femei au fost agresate de un barbat din Cehu Silvaniei
11 ianuarie 2008
Trafic de persoane
11 ianuarie 2008

Scandal la Voievodeni

Politia SalajÎn data de 10.01.2008, orele 11,00, Centrul Operaţional şi Apeluri de Urgenţă 112 al Poliţiei, a fost sesizat de către un bărbat

din localitatea Voievodeni, comuna Dragu, despre faptul că în cartierul de rromi din localitate a izbucnit un scandal.

La faţa locului s-au dus poliţiştii de la postul comunal, împreună cu cei de la Biroul de Poliţie Rurală Jibou şi de la Detaşamentul de Poliţie pentru Intervenţie Rapidă, care au aplanat starea conflictuală.

În timpul scandalului, doi bărbaţi, de 31, respectiv 25 de ani, au suferit răni pe corp, cap şi membre, fiind transportaţi şi internaţi la Spitalul Judeţean Zalău, fără ca viaţa să le fie pusă în pericol.

Ceilalţi participanţi prezintă plăgi superficiale pe corp şi membre, care nu  necesită îngrijiri medicale.

Poliţiştii au stabilit că scandalul a izbucnit între două familii de rromi, în centrul localităţii. Una dintre familii trecea cu o căruţă încărcată cu fân pe lângă bar, în faţa căruia era parcată căruţa celeilalte familii. Întrucât drumul era strâmt, cei din prima căruţă au coborât şi au mutat căruţa staţionară, moment în care au fost zăriţi de proprietarii acesteia, care erau în bar, şi astfel a izbucnit scandalul.

Pentru prevenirea reizbucnirii scandalului între membrii celor două familii, conducerea IPJ Sălaj a stabilit ca, o perioadă de timp, poliţiştii de la post, împreună cu cei de la DPIR şi jandarmi să efectueze patrulări în cartierul de rromi, care numără aproximativ 200 de persoane.

Tincuta DOMUŢA – purtător de cuvânt 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *