Trei incendii intr-o zi

Jucarii
Au fost controlate un numar de 9932 bucati jucarii
15 decembrie 2008
masina
Atentie la conditiile meteo
15 decembrie 2008

Trei incendii intr-o zi

PompieriSecţia de pompieri Jibou, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 12.12.2008 ora 11.45 la proprietatea lui N. Florica, de pe strada Stadionului din oraşul Jibou, pentru a stinge incendiul izbucnit la locuinţa acesteia.
Cauza probabilă de incendiu a fost o ţigară nestinsă aruncată neglijent la gunoi. Astfel, a ars masa de chiuvetă, mobilier de bucătărie, un aragaz şi un frigider. 
Intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri în valoare de peste 80.000 RON.
Detaşamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 12.12.2008 ora 14.10 la locuinţa lui K. T., de pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiul Zalău, pentru a stinge incendiul izbucnit la locuinţa acestuia.
Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum neizolat termic faţă de materiale combustibile. Au ars astfel aproximativ 100 mp de acoperiş, 20 de covoare, mobilier de bucătărie şi circa 0,5 m cubi lemne pentru foc.
Intervenţia echipelor specializate ale pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri în valoare de peste 80.000 RON.

Detaşamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 12.12.2008, în jurul orelor 18.40 pentru a stinge incendiul la vegetaţie uscată de pe un teren viran din municipiul Zalău, provocat probabil de o persoană necunoscută. A ars aproximativ un ha de vegetaţie uscată şi circa 50 m pătraţi de vie.
                                               
     Slt. Jacodi Lucian

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *