VIZITĂ PE ȘANTIERUL DJ 191C: NUȘFALĂU – CRASNA – ZALĂU – CREACA

Începem înscrierile pentru ”Vacanță la Muzeu!”
14 iunie 2022
ARESTAT PREVENTIV PENTRU EFECTUARE DE OPERAȚIUNI CU SUBSTANȚE SUSCEPTIBILE DE A PRODUCE EFECTE PSIHOACTIVE, PUNERE ÎN CIRCULAȚIE DE VALORI FALSIFICATE ȘI ÎNȘELĂCIUNE
14 iunie 2022

VIZITĂ PE ȘANTIERUL DJ 191C: NUȘFALĂU – CRASNA – ZALĂU – CREACA

Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, însoțit de subprefectul Virgil Țurcaș, a făcut, zilele trecute, o vizită pe șantierul DJ 191C: Nuşfalău – Crasna – Zalău – Creaca, pentru a vedea cum evoluează lucrările de reabilitare și modernizare pe tronsonul dintre Meseșenii de Jos și Zalău, dar și pentru a identifica soluții la problemele semnalate de către localnici.📌 „Am vrut să mă asigur că lucrările se derulează corespunzător și că împreună cu factorii implicați în acest proiect – proiectant, diriginte de șantier și constructor – putem găsi cele mai bune soluții la problemele sesizate de către cetățeni. Am primit asigurări de la antreprenor că va remedia într-un timp foarte scurt deficiențele constatate, astfel încât să asigurăm un drum accesibil pentru toți cetățenii. Lucrările progresează vizibil, stadiul fizic de execuție depășind 56%”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu.

🦺 Constructorul se concentrează, în această săptămână, pe zona localității Aghireș, unde și-a propus să execute zidurile de sprijin pentru consolidarea alunecărilor de terasamente, precum și un sistem rutier nou, cu lărgirea celui existent. De asemenea, va interveni pentru amenajarea terenului și spargerea betoanelor în vederea realizării accesului la proprietăți și va executa sistemul de scurgere a apelor pluviale. În același timp, pregătește începerea lucrărilor pe sectorul Zalău – Creaca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.