Vor finaliza deratizarea – dezinsectia

Mai sunt trei zile pentru depunerea declaratiilor de venit pe anul 2007
12 mai 2008
prefectura
Caravana PNDR
13 mai 2008

Vor finaliza deratizarea – dezinsectia

Primaria ZalauPână în 15 mai, cele şapte echipe ale firmei care efectueză lucrările de deratizare – dezinsecţie în municipiul Zalău vor

finaliza acţiunile de deratizare pe domeniul privat (la blocuri şi case). Începând cu luna iunie, pe domeniul public şi privat va demara acţiunea de dezinsecţie, prin aviotratament.

Tot în luna iunie vor fi efectuate în toate unităţile de învăţământ lucrări de deratizare şi dezinsecţie. S-a ales această perioadă deoarece este vacanţă pentru elevi, iar lucrările se vor putea realiza integral.

Până acum, din graficul lucrărilor s-au efectuat deratizarea pe domeniul public iar din dezinsecţia pe domeniul privat, s-au efectuat următoarele acţiuni – larvicidare la subsolurile blocurilor, umede, dezinsecţia pe casa scării, la toate blocurile, pentru combaterea ţânţarilor; dezinsecţia pe domeniul public (acţiunea s-a încheiat în 11 mai).

“În acest an este pentru prima dată când acţiunea de deratizare pe domeniul privat este cuprinsă ca parte a contractului încheiat de către Primăria municipiului Zalău cu firma prestatoare. Până acum această acţiune se realiza suplimentar faţă de prevederile contractuale, dar doar la blocurile de locuinţe” declară Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.

Substanţele utilizate de către firma de specialitate, SC Coral Impex SRL Ploieşti, în tratamente, corespund normelor şi standardelor admise de Uniunea Europeană, şi sînt avizate de Ministerul Sănătăţii.

 

Maria Manuela Ghiurutan – purtător de cuvânt

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *