Votam doar cu act de identitate

Copii
Vanzatorii de iluzii
26 noiembrie 2008
Copii
Inaugurarea Adapostului de Noapte
26 noiembrie 2008

Votam doar cu act de identitate

VotatPentru exercitarea dreptului de vot în 30 noiembrie, cetăţenii români cu domiciliul în România trebuie să posede un act de identitate valabil, respectiv carte de identitate, buletin de identitate sau carte de identitate provizorie.


“Persoanele care nu posedă un astfel de document sunt invitate să se prezinte la Serviciul de Evidenţa Populaţiei, situat în clădirea Primăriei municipiului Zalău. Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, ghişeele serviciului vor fi deschise în data de 29 noiembrie, între orele 08,00-14,00 şi în data de 30 noiembrie, între orele 08,00-21,00. În aceste zile se vor elibera acte de identitate pentru persoanele care au depus cererea până în 28 noiembrie, inclusiv”, informează Ioan Puşcaş, director executiv al Direcţiei Publice Comunitare de Evidenţa Persoanelor. El a mai precizat că în 30 noiembrie se vor elibera cărţi de identitate provizorii pentru persoanele care, din diverse motive, nu mai sînt în posesia actului de identitate şi nu îndeplinesc condiţiile prevăzute de lege pentru eliberarea unei noi cărţi de identitate – nu au certificate de stare civilă sau actul cu care să facă dovada spaţiului de locuit.

Alegătorii sînt atenţionaţi că listele electorale cuprind situaţia existentă în evidenţele Serviciului de Evidenţa Informatizată a Persoanei, la data de 01.11.2008. De aceea, persoanele care şi-au schimbat domiciliul după aceasta dată, se vor regăsi pe listele de la secţia de votare unde este arondat imobilul în care au avut domiciliul înainte de 01.11.2008.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *