Weekend cu evenimente pentru jandarmi

taxa
Modificarea taxei de poluare
23 februarie 2009
Piscicol
Infracţiune la regimul piscicol
24 februarie 2009

Weekend cu evenimente pentru jandarmi

Jandarmeria Duminică, 22 februarie a.c., în jurul orei 02.45, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj aflat în executarea unei misiuni specifice în localitatea Sâg, jud. Sălaj, a intervenit pentru aplanarea unui conflict dintre două persoane în discoteca din localitate.

Bărbaţii, de 26 respectiv 30 de ani, pe fondul consumului de alcool, s-au agresat fizic reciproc provocând scandal în discotecă.

  Jandarmii au intervenit pentru aplanarea conflictului iar cei doi au fost sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1990 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, cu amendă de 200 lei fiecare.

Sancţiuni contravenţionale aplicate de jandarmi la regimul silvic

     Joi, 19 februarie a.c., în jurul orei 16.00, un echipaj de jandarmi ce executa activitaţi specifice pentru combaterea tăierii de material lemnos pe raza localităţi Buciumi, judeţul Sălaj, a constatat faptul că, patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 28 şi 36 de ani, toţi din localitatea Buciumi, jud. Sălaj, au tăiat fără drept mai mulţi arbori din specia salcâm.

      În conformitate cu Legea 31/2000 privind  stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, jandarmii vor înainta către  Ocolului Silvic Zalău procesele verbale cu propunerea de aplicare a sancţiunii contravenţionale, cei în cauză riscând o amendă cuprinsă între 1.000 şi 3.000 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *