Zi cu ghinion 13

Primarie
Zălăuanii care nu au primit taloanele medicale pot sa le solicite
14 noiembrie 2008
Primarie
Peste 1096 de persoane au actele de identitate expirate
18 noiembrie 2008

FlacariSecţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 13.11.2008 în jurul orelor 10:00, cu două

autospeciale cu apă şi spumă la sediul unui operator economic din localitatea Şimleu Silvaniei pentru a stinge incendiul produs în magazia de depozitare a rumeguşului.
Incediul s-a produs probabil din cauza scânteilor ieşite pe coşul centralei termince, scântei ce au fost purtate de vânt până în zona depozitului unde se găsea rumeguşul. Au ars astfel, 500 kg de brichete de rumeguş.
Intervenţia promtă a pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri în valoare de peste 50.000 de lei.

Secţia de Pompieri Şimleu Silvaniei, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 13.11.2008 în jurul orelor 22:00, cu două autospeciale cu apă şi spumă la proprietatea doamnei C. Ludovica, din localitatea Zalnoc, judetul Salaj, pentru a stinge incendiul produs pe domeniul acesteia.
Cauza probabilă de incendiu a fost o tigară aruncată la întâmplare de către o persoană necunoscută, în apropierea unei anexe gospodăreşti unde erau depozitate plante furajere (fân). Au ars astfel 20 mp din acoperişul anexei, placi de azbociment, precum şi 1 tonă de fân.
Intervenţia promtă a echipelor specializate ale pompierilor militari a dus la salvarea de bunuri în valoare de peste 50.000 de lei.

Sg maj Crişan Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *