Ziar editat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

Ministrul dezvoltarii
Program Operaţional de Cooperare Teritoriala Europeana „Danubius/Ister”
7 octombrie 2008
Petre Roman
Reintoarcerea romanilor din Spania
8 octombrie 2008

Ziar editat de Ministerul Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor

ZiarLa al treilea an de apariţie, “euROpeanul”, singura publicaţie de acest tip coordonată de o instituţie publică, este disponibil gratuit în gări, la agenţiile de voiaj, în trenurile

InterCity, la metrou, Aeroportul Henri Coandã, camerele de comerţ şi industrie, la prefecturi, consilii judeţene, în principalele centre universitare din ţară şi la birourile de consiliere pentru cetăţeni.

În acest numãr puteţi afla de la directorii ADR-urilor Nord-Est şi Sud-Est care sunt oportunităţile de dezvoltare ale celor două regiuni şi puteţi citi interviuri cu europarlamentarii Ramona Mănescu şi Adriana Ţicău care ne explică cum se simte la Bruxelles prezenţa regiunilor din România şi ce lipseşte ca procesul de derulare al proiectelor cu finanţare europeană să fie mai eficent. Totodată, în acest număr, sunt prezentate exemple de bună practică ale celor care au obţinut finanţare europeană, dar şi punctele forte pentru ca un proiect să aibă credibilitate în faţa evaluatorului. Ultimele ştiri despre instituţiile europene, dar şi despre derularea în România a programelor operaţionale, le veţi afla tot din “euROpeanul”.

Şi pentru că “euROpeanul” şi-a propus să consemneze anul european al dialogului intercultural, în fiecare număr regional veţi găsi articole în limbile a două dintre cele mai bine reprezentate minorităţi conlocuitoare în regiunile respective. În numărul de faţă, dedicat regiunilor de dezvoltare Sud-Est şi Nord-Est, veţi găsi un articol în limba turcă şi un altul în limba ucraineană.

Ziarul euROpeanul este editat de Ministerul Dezvoltãrii, Lucrãrilor Publice si Locuintelor şi realizat de un consorţiu format din Chelgate România, Structural Consulting Group şi Frigo Media.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *