CAMPANIA ” DA BURTA JOS „

Hercules
A slabit 20 kg in 2 luni
3 octombrie 2008
Steaua vs Dinamo
Steaua vs Dinamo
1 noiembrie 2008

CAMPANIA ” DA BURTA JOS „

Da burta jos

Miscarea cel mai bun medicament pentru sanatate si… nu numai
Clubul Sportiv Hercules Gym in colaborare cu Fundatia pentru Tineret Salaj si ZTV, lanseaza” Campania da burta jos”.

Scopul acestei campanii este

de a stimula persoanele de toate varstele sa faca miscare. In fiecare zi a sapatamanii vom incerca sa aducem in sala de fitness o personalitate a Zalaului care sa faca un antrenament alaturi de cei prezenti.

” In decursul anilor am ajutat mai multe persoane sa slabeasca.

Cand l-am cunoscut pe Ibanescu Bobdan avea 16 ani si 124 kg .Intr-un an a slabit 40 kg iar azi se antreneaza in continuare pentru intretinere. Un alt exemplu, este Melinda Georgea in varsta de 29 de ani, casatorita mama unui copil de 5 ani, care a slabit 20 kg in doar 2 luni „declara instructorul Arnold Schlachter.”

Vrem sa atragem atentia asupra faptului ca, absorbiti tot mai mult de cerintele unei educatii foarte complexe si atrasi de posibilitatile nemarginite de cunoastere pe care le ofera computerul, in epoca internetului, copii si tinerii de astazi fac din ce in ce mai putina miscare. Din aceasta cauza, precum si din cauza unei diete defectuoase, incarcata de grasimi si zaharuri, muschii se atrofiaza, rezervele de grasime corporala cresc, apar dereglari metabolice. Obezitatea, diabetul si afectiunile cardiovasculare au devenit maladii cu o larga raspandire in randul tinerilor si chiar al copiilor.

Toate aceste probleme, ca sa nu mai vorbim despre afectiunile coloanei vertebrale – scoliozele si cifozele fiind probleme foarte raspandite, pot fi prevenite prin practicarea cu consecventa a exercitiilor fizice. Dintre toate formele de exercitii, fitness-ul ofera un cumul de avantaje greu de egalat!

Mai mult decat atat, fitness-ul nu cuprinde doar un sistem de exercitii, cu greutati si de tip aerobic, ci este un adevarat stil de viata, care-i va familiariza pe tineri cu o alimentatie echilibrata, care sa-i ofere organismului nutrientii de care are nevoie, intr-o proportie justa si atunci cand ii poate folosi eficient, cu o disciplina, privind antrenamentele, orele de masa si de somn.

Alaturate si tu Campaniei ” Da burta jos” si vino sa facem miscare impreuna pentru o sanatate mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *