Da burta jos
CAMPANIA ” DA BURTA JOS „
12 octombrie 2008
Karate
Cei mai buni sportivi ai Salajului
17 decembrie 2008

Steaua vs Dinamo

Steaua vs Dinamo

Sambata seara, incepand cu orele 21:00, se va consuma un nou episod din eternul derby Steaua – Dinamo. Cu toate ca cele doua

rivale nu stralucesc in Liga I, acest meci este unul de 1X2, un meci imprevizibil, in care niciodata nu se poate sti dinainte invingatoarea.

De aceasta data cainii sunt gazde pentru “El Clasico” si au pregatit un numar impresionant de forte de ordine, aproximativ 700 de jandarmi vor veghea pentru buna desfasurare a spectacolului fotbalistic, acest meci fiind declarat de catre “mai marii” Jandarmeriei, unul de risc maxim.

Cu multi jucatori in infirmeria clubului, Rednic spera sa-si ia revansa de la proaspatul antrenor al Stelei, Dorinel Munteanu, care sezonul trecut l-a invins pe “Puriu” chiar in propriul fief, atunci “Munti” a fost in calitate de antrenor al moldovenilor de la FC Vaslui.

Afectati pe deplin de criza mondiala economica, sefii celor doua formatii promit bonusuri de ordinul miilor de $ pentru acest meci, daca dinamovisti joaca pe o prima de 12.000 de $, nu acelasi lucru se poate spune si despre stelistii, care joaca “doar” pentru 4000$.

Duelul din teren, va fi completat de cel din tribune, daca pana in urma cu o zi suporterii echipei din Ghencea nu erau siguri ca vor fi prezenti in tribunele stadionului din Stefan Cel Mare, azi a fost confirmat faptul ca ros-albastri vor face deplasarea la marele derby. Acestia au pregatit o coregrafie speciala pentru eternii rivali din “groapa”.

Odata cu venirea sa in Ghencea, Dorinel Munteanu a schimbat si sistemul de joc al echipei, astfel la meciul sau de debut pe banca Stelei, “Munti” va adopta sistemul cu 4 inchizatori, 3 mijlocasi si 3 atacanti. Iata echipa probabila a Stelei pentru meciul de diseara: Zapata , Ogararu – Ghioanea – Goian – Petre Marin, Toja – Radoi – Dayro Moreno, Nicolita – Stancu – Semedo.

Mircea Rednic va incepe meciul cu: Lobont, Blay – Goian – Cesar – Diabate, Ropotan – Torje – Ad. Cristea, Danciulescu – Niculae – Miranda.

Paul A. GORGAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *