Campion la Fitness la Zalau

Tadici aduce jumatate din nationala la Zalau !
9 august 2007
ztv
Medaliatii zalauani !
13 august 2007

Campion la Fitness la Zalau

 Szmutku Csaba

A inceput antrenamentele la varsta de 12 ani apoi a urmat o perioada scurta in care a luat o pauza practicand intre timp si box. Pasiunea lui pentru culturism si fitness se datoreaza si fratelui sau care "avea acasa niste gantere " si pe care il tot vedea antrenandu-se.Ne-a povestit chiar o intamplare hazlie "intr-o zi faceam piept cu 60 kg(deci 60 la 12 ani) si …

 … mi-a picat pe nas doua zile vedeam numai stele iar mama nu a mai vrut sa ma lase la sala. La varsta de 13 ani a reinceput antrenamentele la Sanatatea Ergolemn din Satu-Mare, dar de aceasta data hotarat sa participe la concursuri pentru a deveni campion. Dupa numai 2 saptamani de antrenament a avut loc un concurs de Powerlifting, primul la care se ducea, unde a castigat locul doi si a concurat cu cei care erau majori."Atunci am ridicat la indreptari 116 kg " ne declara acesta.
Zis si facut cand a implinit 14 ani a participat la  primul concurs etapa zonala de la Marghita, unde a luat locul unu la culturism si a devenit campion zonal la juniori.
In prezent este student la Oradea la F.E.F.S. facultatea de educatie fizica si sport.
Palmares:
Campion National etapa zona din 2001 pana in 2005
Campion National la fitness in anul 2005 si 2006
Varsta: 22 ani
Inaltime: 1,70
Greutate: 76kg in offsezon

Antrenament inainte de un concurs: dimineata 60-70 min.si 400-500 abdomene
-la amiaza antrenament in sala
-seara la fel ca dimineata
In total 5 antrenamente pe saptamana. Antrenamentele in sala dureaza 50 de min.
Mancare inainte de concurs:
-fara grasime animala
-fara paine
-bea 7-8 litri de apa pe zi

Perioada de definere o incepe cu patru saptamani inainte de concurs "incerc usor sa trec de la antrenamentele cu greutati mari la cele cu greutati mici, iar definirea propiu-zis dureaza 3 saptamani"afirma Szmutku Csaba.
Azi si-a fondat propriul club impreuna cu Sere Sandor campion balcanic la culturism care poarta numele de"ARRAKIS TEAM ".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *