Campionatului National de Powerlifting destinat cadetilor

Campionatul National de Powerlifting destinat cadetilor
8 octombrie 2009
Cupa ISU
ISU invingatori pentru a doua oara la Cupa A.S.P.R.
3 noiembrie 2009

Campionatului National de Powerlifting destinat cadetilor

Powerlifting  Ziua de duminica 11 octombrie 2009 a reprezentat pentru iubitorii powerliftingului prilejul de a vedea inca o data ca acolo unde faptele sunt mai multe decat

vorbele realitatea prinde o alta forma. Prima editie a Campionatului National de Powerlifting destinat cadetilor atat la masculin cat si la feminin a fost in opinia noastra mai mult decat o competitie, a fost declaratia discreta si puternica a unor oameni care stiu ca acest sport are si prezent si viitor. Sigur ca fara sponsorii competitiei si fara aportul CS Unirea competitia nu s-ar fi prezentat la acest nivel insa apreciem ca fiind determinanta atitudinea sportivilor care au participat la prima competitie oficiala organizata sub egida Federatiei Romane de Powerlifting. Povestea acestui sport este are viata prin pasiunea acestor oameni care s-au apropiat de fenomenul sportiv cu daruire si ambitie. Rezultatele obtinute de catre cadeti ne ofera speranta si incredere pentru anii care vin.

 

            Atasam desigur acestui comunicat si lista cu rezultatele obtinute de catre sportivi insa am vrea sa luati in calcul dincolo de faptul statistic sau de performanta sportiva anii de munca din spatele acestor rezultate si a competitiei care din afara pare usor de organizat.

 

            Prezenta Agentiei Nationale Anti-Doping in cadrul competitiei organizata la Alba Iulia a demonstrat o data in plus ca militam pentru principii legate de un sport curat si pentru concurenta reala intre sportivi. Pe aceiasi cale  transmitem celor care inca au credinta ca ne vom abate de la regulile care stau la baza unei miscari sportive serioase ca toleranta va fi zero fata de practicile doping. Atat acum cat si la viitoarea competitie organizata de catre Federatia Romana de Powerlifting, sportivilor prinsi dopati li se vor retrage medaliile obtinute astfel. Nu avem sub nici o forma intentia de a compromite miscarea sportiva printr-o atitudine delasatoare si neconforma cu regulile de functionare a unui sport serios.

 

            Pe finalul acestui comunicat de presa dorim sa multumim inca o data tuturor celor care ne-au sprijinit cat si celor care ne-au incurcat pentru ca prin gestul lor putem face diferenta intre ei si sa-i asiguram pe cei dintai ca impreuna putem construi o realitate competitionala care sa faca oricand si oriunde cinste atat comunitatii locale cat si sportului romanesc.

 

 

Federatia Romana de Powerlifting

Biroul de Presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *