Campionatul National de Powerlifting destinat cadetilor

haltere
Concurs de Haltere la Alba Iulia
8 septembrie 2009
Campionatului National de Powerlifting destinat cadetilor
13 octombrie 2009

Campionatul National de Powerlifting destinat cadetilor

Powerlifting In contextul intelegerii pe deplin a incurajarii sportului de masa si a performantei sportive care poate fi realizata doar prin asigurarea unei baze reale de selectie, Federatia Romana de Powerlifting

organizeaza in parteneriat cu Ovi Power Gym si Clubul Sportiv Unirea, Campionatul National de Powerlifting destinat cadetilor atat la masculin cat si la feminin. Intrecerea sportiva va avea loc, duminica 11 octombrie 2009 in Sala de Forta a stadionului Cetate, cu incepere de la ora 13.00.

            Competitia aflata la prima sa editie a beneficiat de aportul unor companii precum S.C. Kronospan Sebes, Alpin 57 Lux Sebes, S.C. Viva S.R.L Alba Iulia si  S.C. 7 USI care au inteles sa sprijine inca o data acest fenomen cu raspandire nationala.

            Competitia organizata de catre Federatia Romana de Powerlifting respecta regulile impuse de catre federatia internationala de profil, cadetii fiind arbitrati conform normelor internationale in vigoare. Aceasta competitie este organizata in spiritul unui sport curat, in acest sens fiind invitata la Alba Iulia, Agentia Nationala Antidoping (ANAD).

            In finalul acestui scurt comunicat de presa este necesar sa reamintim tuturor celor care inca au  credinta conform careia powerliftingul romanesc e format din patru, cinci oameni ca nu este asa si ca printr-un management sportiv de calitate vom asigura continuitatea acestui sport prin campionii pe care-i puteti vedea cu totii, chiar daca sunt concurenti la categoria de varsta de sub 18 ani, duminica, 11 octombrie cu incepere de la ora 13.00 in sala de forta a stadionului Cetate. De asemenea, cativa sportivi consacrati vor face  si o demonstratie de forta, in sistem powerlifting.

 

Federatia Romana de Powerlifting

Biroul de Presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *