Codrin Florin Boldor sportivul lunii octombrie 2020

Denisa sportiva lunii octombrie 2020 la sala Dracula Gym
22 noiembrie 2020
Andrea Balogh sportiva lunii octombrie 2020 la sala Dracula Gym
26 noiembrie 2020

Codrin Florin Boldor sportivul lunii octombrie 2020

La Clubul Sportiv Dracula Gym am lansat in aceasta vara concursul Sportivul lunii. In luna octombrie au fost mai multi sportivi care merita acest titlu, deoarece au avut rezultate semnificative la sala de fitness-bodybuilding-powerlifting Dracula Gym.
Asadar vom felicita cate un sportiv din lista celor care primesc aprecierile din partea conducerii Clubului Sportiv Dracula Gym

Azi, il felicitam de Florin Codrin Boldor, care este un sportiv cu o boala rara numita acondroplazie si din aceasta cauza el maturitate a crescut doar pana la 1,3 m. Plin de optimism a inceput antrenamentele de fitness la sala Dracula Gym si chiar daca este scund, acesta nu a renuntat si face exercitii individuale pentru corpul lui. Daca pentru altii, majoritatea exercitiilor pot fi executate fara nici o problema, pentru Codrin este o provocare chiar si urcatul pe aparate mai inalte, dar el s-a adaptat, iar cu un program de antrenament si personal trainer si-a depasit dezavantajul genetic. Colegii de sala il admira pentru ambitia lui si si-a facut repede prieteni, deoarece este o persoana sociabila, placuta si cu mult umor. Codrin viseaza sa participe la concursurile de forta si sa demonstreze ca in sport chiar daca cineva este mic poate sa realizeze lucruri mari.

Il felicitam si ii dorim mult succes in continuare.

Echipa Dracula Gym
Facebook: https://www.facebook.com/groups/DRACULAGYM si pagina https://www.facebook.com/draculafitness

Pentru informatii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744247263.
Partener media ZTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *