Denisa sportiva lunii octombrie 2020 la sala Dracula Gym

Alexandra sportiva lunii octombrie 2020
21 noiembrie 2020
Codrin Florin Boldor sportivul lunii octombrie 2020
23 noiembrie 2020

Denisa sportiva lunii octombrie 2020 la sala Dracula Gym

La Clubul Sportiv Dracula Gym am lansat in aceasta vara concursul Sportivul lunii. In luna octombrie au fost mai multi sportivi care merita acest titlu, deoarece au avut rezultate semnificative la sala de fitness-bodybuilding-powerlifting Dracula Gym.

Asadar vom felicita cate un sportiv din lista celor care primesc aprecierile din partea conducerii Clubului Sportiv Dracula Gym

Azi, o felicitam pe Denisa Junjan o tanara, care s-a inscris la sala Dracula Gym pentru a dobandi forta necesara pentru a sustine examenul la scoala de politie. Dupa ce a inceput sa faca traseul, profesorul de sport i-a recomandat sala de fitness pentru a-si creste forta care o va ajuta sa parcurga traseul. Chiar daca la inceput mai multe persoane au fost sceptice, Denisa a avut ambitia de a se antrena intens si din prima luna la unele grupe musculare si-a inzecit forta. La finalul lunii dupa ce si-a terminat programul de antrenament cu personal trainer, a avut o surpriza placuta aceea de a vedea ca a obtinut o crestere in masa musculara, iar forta i-a crescut neasteptat de mult.
Acum Denisa este o fata increzatoare si stie ca, cu un program de antrenament individualizat si cu personal trainer poate reusi sa faca exercitii care inainte pareau imposibile.

O felicitam si ii dorim mult succes in continuare.

Echipa Dracula Gym

Facebook: https://www.facebook.com/groups/DRACULAGYM si pagina https://www.facebook.com/draculafitness

Pentru informatii va rugam sa sunati la numarul de telefon 0744247263.
Partener media ZTV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *