Concurs de Haltere la Alba Iulia

Jandarmeria volei
Campionatul de volei etapa finală pe Ministerul Administraţiei şi Internelor
22 iunie 2009
Campionatul National de Powerlifting destinat cadetilor
8 octombrie 2009

Concurs de Haltere la Alba Iulia

haltere Alba Iulia a găzduit finalele Campionatului Naţional de Haltere destinat seniorilor, competiţie ce sa încheiat sâmbătă, 29 august.

. Evenimentul sportiv, la care au  participat aproximativ 180 de halterofili şi halterofile, a debutat la ora 16.30 şi este al doilea de acest calibru găzduit de Alba Iulia.

Secţia de haltere a Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia a avut înscrise în concurs trei tinere halterofile cu mari şanse la medalii. E vorba de excelenta sportivă Armina Cistelecan, are la activ 60 de medalii de campioană şi vicecampioană la seniori – în calitate de, atenţie, junioară, medaliată cu bronz la ultima Balcaniadă de haltere şi, totodată, vicecampioană mondială la powerlifting. Recordurile ei personale sunt 72 kg la stilul smuls şi 87 kg la stilul aruncat. Arminei Cistelecan i s-a alăturat în lupta pentru medalii alte două halterofile de reală valoare. Numim aici pe Andrada Şuşu (refăcută după o accidentare la antrenamente) şi Alexandra Avram. Armina Cistelecan va participa la categoria 63 sau 69 kg, Andrada Şuşu la 69 kg sau 75 kg, iar Alexandra Avram la 69 kg. Potrivit antrenorului celor trei sportive, Ioan Frăţilă, obiectivul Clubului Sportiv Unirea Alba Iulia la aceste campionate naţionale a fost obţinerea a 3-6 medalii.
Competiţia a fost  găzduită de sala de sport a Colegiului „Horea, Cloşca şi Crişan” Alba Iulia şi a reunit în perioada 25-29 august câte două reuniuni zilnice, una dimineaţa, alta seara.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *