Cupa de Vara la minifotbal

Aparate de fitness
Slabeste cu noi
13 iulie 2008
Hercules
A slabit 20 kg in 2 luni
3 octombrie 2008

Cupa de Vara la minifotbal

Jandarmeria SalajÎn data de 7 august a.c., s-a desfăşurat in localitatea Zalău, competiţia Cupa de Vară la minifotbal a Jandarmeriei sălăjene, organizată de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj.

      În competiţie s-au înscris 5 echipe, reprezentând structuri ale jandarmeriei sălăjene, competiţia desfăşurându-se tip turneu, fiecare cu fiecare, iar în funcţie de numărul de puncte acumulate s-au stabilit echipele care au disputat finala.

     În urma jocurilor disputate, clasamentul a fost următorul: câstigătoarea competiţiei a fost echipa Blue Team care s-a impus în finală cu scorul de 2-0 în faţa echipei Mobil Team, locul II a fost ocupat de către echipa Mobil Team, iar pe locul III  s-a clasat echipa subunităţii de Pază şi Protecţie Instituţională.

     La festivitatea de premiere inspectorul şef, domnul colonel Florinel Budişan, a înmânat diplome şi cupe câştigătorilor competiţiei. Totodată s-au acordat două diplome, pentru golgeterul competiţiei, sergentului major Bodea Gabriel de la echipa Mobil Team şi pentru cel mai bun portar, plutonerului adjutant Fărcaş Ioan de la echipa Suport Logistic.

                               

                                       Lt. Bolfă Cristian – ofiţer relaţii publice 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *