„Spartanii” se razboiesc

WWE: Unforgiven
25 septembrie 2007
Salajul reprezentat in Croatia
29 septembrie 2007

„Spartanii” se razboiesc

Spartanii se razboiesc    Actionari cu amenintari, jucatori cu oferte de peste 15 milioane euro… cautam suporteri!
   Nu este un anunt de la mica publicitate, este adevarata situatie a campioanei Romaniei la fotbal. Chiar daca au castigat in deplasare la Iasi cu scorul de 2-5 si au invins Univeristatea Cluj acasa, suporterii dinamovisti sunt revoltati pe jucatori si pe actionari deoarece cred ca au acceptat banii lui Becali la acel meci cu iz de scandal dintre Dinamo si CFR Cluj, si din acest motiv mai multi jucatori printre care Lobont, Danciulescu, Niculescu, Moti, Stefan Radu si-au anuntat plecarea din ligheanul comunist de pe Bulevardul Stefan Cel Mare.

     Circul celor 300 de spartani continua indiferent de vreme, cum zice imnul lor :”Fie vreme buna, fie vreme rea, ne certam pana la moarte si dincolo de ea!”, s-au ar trebui sa-l intrebam pe Leonidas Borcea?
     Nesimtirea spartanica(daca o pot numi astfel, as denigra celebrul popor Spartan) a atins ieri ultima sa cota in momentul in care sefii de galerie au trecut la amenintari cu moartea. Vitejii din lighean l-au amenintat ca o sa-i omoare familia la Vasile Turcu, care nu de mult, a investit un milliard de lei vechi in asociatia suporterilor dinamovisti, spartani, caini, viteji si cum vrei sa ii mai numiti.
     Primul care si-a exprimat optiunea de plecare a fost portarul nationalei si a lui Dinamo, Bogdan Lobont, insa s-a rasgandit la initiativa colegilor sai din vestiarul dinamovist, care solidari cu Bogdan si-au inscriptionat tricouri cu mesajul:”Suntem alaturi de tine!”.Lobby a fost urmat la scurt timp si de cuplul Nick&Delia sau Danciulescu &Niculescu, Moti si Stefan Radu, acesti mercenari probabil s-au gandit ca vor avea motiv de plecare din Stefan Cel Mare cu acesta ocazie.
     Nici intalnirile dintre galerie cu jucatorii si actionarii nu i-au sensibilizat pe toti pe deplin, doar peluza nord a renuntat la protest, in schimb cei de la sud au ramas pe pozitii si vor protesta fata de jucatori si actionari si la meciurile viitoare.
     Fotbalul din Romania a ajuns o adevarata bisnita, in care actorii principali la acest act din vesnica piesa de teatru sunt Becali, Turcu, cei 300 de catei si marele Leonidas Borcea. Dar nu ar trebui sa ne ingrijoreze prea tare aceste aspect, deoarece ei intregesc spectacolul fotbalului romanesc, dupa spusele celebrului Oracol de la Balcesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *