WWE: Unforgiven

Zalauanii prezenti in finala !
16 august 2007
„Spartanii” se razboiesc
26 septembrie 2007

WWE: Unforgiven

Undertaker by ZalauTV.ro     Revenit in ring dupa o lunga accidentare cauzata de desprinderea unui muschi de pe os, Undertaker la invins pe Mark Henry la Unforgiven, in primul meci in care omul bantuit de Mortul Viu la fiecare gala saptamanala Friday Night SmackDown, i-a fost frica sa-si atace adversarul cu celebrul sau “Bear Hug”.


     Batista a reusit sa devina campionul mondial al WWE dupa un “triple match”, in care cu ajutorul lui Ray Misterio l-a invins pe Marele Khali. Batista nu a tinut cont de prietenia sa cu mexicanul Ray Misterio si i-a aplicat si acestuia celebrul sau “Batista Bomb” intr-un moment in care indianul Khali era cazut la podea.

     Cel mai iubit wrestler, John Cena, si-a pastratat titlul WWE Champion dupa un meci pierdut prin descalificare in fata Ucigasului de legende Randy Orton. Cena a fost descalificat dupa ce tatal acestuia Cena Sr. l-a lovit cu piciorul in tampla pe Randy Orton, razbunandu-se astfel pe Ucigasul de legende dupa incidentul de la gala Monday Night Raw care a urmat dupa SummerSlam-ului.

      Triple H a castigat meciul impotriva lui Carlito prin celebrul sau “Pedigree”. Cu toate ca a putut sa foloseasca orice dorea, de la scaune pana la tomberoane, fara a fi descalificat, Carlito nu a reusit sa puna prea mari probleme legendarului Triple H.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *