Sambata duel intre volebalistii zalauani si maramureseni

Karate
Sergiu Druhora a castigat medalia de bronz la europene
17 aprilie 2011
Zalaul va gazdui pe 7 mai, in Piata 1 Decembrie 1918, Ziua Sportului!
5 mai 2011

Sambata duel intre volebalistii zalauani si maramureseni

Duelul dintre voleibaliştii zălăuani şi maramureşeni pentru titlul de campioană a României se mută, în acest weekend, la Zalău. Partidele 3 şi 4 din finala Diviziei A1 de volei masculin se vor disputa, între formaţiile Remat Zalău şi Ştiinţa Explorări Baia Mare, la Sala Sporturilor din urbea de la poalele Meseşului, sâmbătă 30 aprilie 2011 şi duminică 1 mai 2011, ambele confruntări fiind

 

 

programate de la ora 18.00. Întâlnirile vor fi arbitrate de Marin Nicolae şi Paul Szabo-Alexi. În primele două meciuri disputate la Baia Mare, echipa Remat Zalău s-a impus de fiecare dată cu 3-1 şi mai are nevoie de o singură victorie pentru a-şi păstra titlul de campioană.

„Ne dorim să facem un joc plăcut şi mai ales să câştigăm acest meci. Sperăm să marcăm la Zalău acest moment printr-o victorie şi să aducem bucurie în rândul suporterilor echipei Remat, pe care-i aşteptăm să vină la sală în număr foarte mare. Pentru iubitorii voleiului am pregătit la finalul partidei o surpriză plăcută”, ne-a declarat Liviu Ciupe, preşedintele Clubului Remat Zalău.

Şi Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău a adresat fanilor şi susţinătorilor echipei gazdă chemarea de a fi alături de Remat la aceste confruntări. „Suporterii echipei de Volei Club Municipal Remat Zalău sunt invitaţi sâmbătă 30 aprilie 2011, începând cu ora 18.00, la Sala Sporturilor din Zalău pentru a susţine jucătorii în meciul care poate aduce Titlul de Campioană a României în oraşul nostru. Meciul se joacă cu medaliile pe masă, aşadar, ! Vă aşteptăm cu multe surprize!”, a afirmat prim-edilul Zalăului.

În finala mică, Dinamo Bucureşti s-a impus în primele două partide, disputate la Bucureşti, cu 3-0 în faţa echipei Tomis Constanţa. Lupta se reia la Constanţa, meciurile fiind planificate de la ora 17.00, astăzi-28 şi mâine-29 aprilie. Dinamo, de asemenea, are nevoie de o singură victorie pentru a primi medaliile de bronz. 

Adela Mureşan, ofiţer de presă Volei Club Municipal Remat Zalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *