Sportivii nu au liber de Pasti

Grad Prix Guset
Grand Prix Guset
24 aprilie 2008
ASJ
REZULTATE Grand Prix
7 mai 2008

Sportivii nu au liber de Pasti

ztvIubitorii sportului primesc în acest weekend, drept cadou din partea Iepuraşului de Paşti, o sumedenie de evenimente extrem de importante şi interesante.
Meciuri decisive din cele mai importante campionate de fotbal ale Europei, gale de foc din K1 şi wrestling, snooker de la Mondialele de la Sheffield, curse importante de auto-moto şi fazele finale ale turneului masculin de tenis de la Monte Carlo sunt doar câteva dintre atracţiile acestui sfârşit de săptămână.

Fotbalul aduce meciuri de foc, sfârşitul acestei săptămâni putând lămuri în mare măsură campioanele din cele mai importante divizii ale Europei.

În Anglia se joacă Chelsea – Manchester United sâmbătă, de la ora 14.45, în Italia se joacă Internazionale Milano – Cagliari duminică, de la ora 16.00, în Spania se joacă Real Madrid – Athletic Bilbao duminică, de la ora 22.00, în Franţa se joacă Lyon – Caen sâmbătă, de la ora 21.00, iar în Germania se joacă Bayern Munchen – VFB Stuttgart duminică, de la ora 18.00.

În cazul în care obţin victorii în meciurile respectiv, Manchester United, Internazionale Milano, Real Madrid, Lyon şi Bayern Munchen devin aproape sigur sau chiar sigur campioane ale ţării lor.

În Liga I se joacă Rapid Bucureşti – Dinamo Bucureşti sâmbătă seara, de la ora 20.30, un derby fără mare strălucire în condiţiile în care ambele formaţii nu mai pot pierde locurile de Cupa UEFA şi nici nu mai pot spera la Liga Campionilor.

Sporturile de contact aduc în acest weekend gale importante din K1, box şi wrestling.

Sâmbătă este programată K1 Olanda, o gală care va începe la ora 15.30, ora Bucureştiului, şi care va avea participare românească, Moartea din Carpaţi, Cătălin Moroşanu, urmând să-şi facă debutul într-o gală importantă K1.

Cătălin Moroşanu participă în piramida de opt, după ce l-a învins pe turcul Erhan Deniz la Budapesta, şi va lupta în sferturi cu francezul Freddy Kemayo.

Alături de cei doi, în piramidă mai participă nume precum Bjorn Bregy, Jan Nortje, Zabit Samedov sau Errol Zimmerman, iar în super-fight-uri vor evolua Remy Bonjansky, Melvin Manhoef, Tyrone Spong sau Azem Maksutaj.

În Wrestling, duminică seara, va avea loc Backlash, primul pay-per-view de după Wrestlemania, o gală în care Edge şi Chavo Guerrero s-ar putea înfrunta cu Fraţii Distrugerii pentru a-şi recupere centurile de campioni.

Dacă Chavo Guerrero este deja sigur de meciul său cu Kane pentru centura de campion ECW, Edge aşteaptă Smack Down-ul de vineri seara pentru a-şi afla adversarul de la Backlash.

Edge va lupta pentru centura de campion mondial cu învingătorul dintre Undertaker şi Batista, cei doi urmând să aibă la rândul lor un meci pentru titlu la Smack Down.

În box atrag atenţia cinci partide: Andre Tsurkan – Jesse Feliciano şi Zsolt Erdei – DeAndrey Abron, ambele meciuri programate sâmbătă, şi Bernabe Concepcion – Torrence Daniels, Hector Velazquez – Elio Rojas şi Julio Cesar Chavez – Giuseppe Loriga, meciuri programate duminică dimineaţa.

Iubitorii sporturilor cu motor vor putea urmări cursa de formula 1 din Catalunia duminică, de la ora 15.00, cursele de superbike de la Assen, finalul Raliului Europei Centrale, dar şi Porsche Mobil 1 Supercup, Indy 300 de la Kansas City sau cursa Nascar de la Talladega.

De asemenea, mai avem snooker, meciuri de la Campionatul Mondial de la Sheffield, meciuri din NBA şi NHL, Open-ul Asiei BMW la golf, Internaţionalele Olandei la badminton şi, mai ales, meciuri din semifinalele cupelor europene la handbal feminin, Rulmentul Braşov – Akaba Bera Bera şi Dunărea Brăila – VFL Oldenburg.

Sursa "AMOS News" 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *