Sute de liceeni din Zalau fac sport in frig

Calendarul evenimentelor Federatiei Romane de Powerlifting 2010
15 ianuarie 2010
Campionatele Nationale de Powerlifting Cadeti 2010
4 februarie 2010

Sute de liceeni din Zalau fac sport in frig

Sute de liceeni din Zalau, jud.Salaj fac sport afara in frig , in sala festiva sau in clasa de aproape 2 ani de zile si asta pentru ca receptia la salile de sport intarzie sa se faca. Vinovat de tot ce se intampla pare sa fie constructorul care a trebuit sa refaca lucrarile pentru ca nu

erau corect executate. Firma trebuia sa predea una dintre sali in noiembrie 2009 iar pe cealalta in decembrie insa nu a reusit la timp. Directorii celor 2 licee Alecsandru Papiu Ilarian si Mihai Viteazu sunt nemultumiti de modul in care constructorul a reabilitat cladirile si se tem ca dupa ce se va face receptia vor aparea probleme pentru ca s-a lucrat prost. La liceul Mihai Viteazu acoperisul nu a fost bine izolat iar fainata a trebuit sa fie repusa din nou pentru ca peretii nu au fost cuaratati si a cazut pe jos. Profesorii sunt dezamagiti de modul in care decurg lucrurile si sustin ca se imolnavesc din cauza condiitilor in care sunt pusi sa-si desfasoare ora de sport, fiind nevoiti sa umble cu antibiotice dupa ei.

Radu Caplinasiu, Primar Zalau: Practit receptia a fost facuta anul trecut dar pentru ca s-au constat anumite lipsuri, s-a cerut completarea lor si amanarea receptiei. Cei de la compania nationala de investiti au cerut acest lucru si asteptam ca saptamana viitoare sa se faca receptia.Au fost probleme care din pacate au fost dirijate si de lipsa presedintelui de santier dar speram ca pana la intrunirea comisiei sa fie rezolvate. Noi am fost cooptati in aceasta investitie ca beneficiari.

 

Profesor de sport: Boilarul ar fi tebuit amplasat intr-o anticamera nu in vestiar pentru a evita incidentele neplacute cum ar fi o explozie, gresia a fost repusa pentru ca a cazut fiindca nu au curatat peretii, finisajele lasa de dorit.

 

Trifan Souca-director adjunct, liceu Mihai Viteazu: Se pare ca sunt probleme la structura de rezistenta a cladirii si acesta ar fi unul dintre motivele pentru care nu s-a realizat receptia salii, plus problemele care au fost facute, insa noi nu am facut parte din comisie doar am asistat.S-a prelungit prea mult si speram pentru binele copiilor sa nu se mai amane.

 

Ardeleanu Vasile profesor de sport: Este foarte greu sa faci antrenamente cu copii afara mai ales daca e rece, pe fete nu le utem scoate afara sunt mai sensibile.Ne-am saturat sa tot asteptam sa ne putem desfasura orele normal.

 

Simona Crisan, director A.P.I. Zalau: S-a lucrat la sala un an de zile iar acum asteptam ca receptia sa fie facuta pe 21 ianuarie.In decembrie 2009 trebuia sa intram in posesia scolii insa au aparut niste probleme si s-a amnat.Elevii au fost nevoiti sa faca orele de sport pe teren afara, in sala festiva sau in clase.

 

Parerea Elevilor: Asteptam sa intram in noua sala, pentru ca nu este foarte placut sa faci antrenament in sala festiva in care nici nu sunt conditii optime. Asteptam sa facem sport in sala noua pentru ca afara ne e frig sa alergam si in clasa nu poti face antrenament cum ar trebui. Practic atletism de performanta insa e greu pentru mine sa ma pregatesc in astfel de conditii.

 

Pentru reabilitarea celor 2 salii s-au cheltuit in jur de 18 miliarde lei insa lucarile lasa de dorit. Elevii sunt cei mai nerabdatori sa inceapa orele de sport in noile sali.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *