The Undertaker, cel mai mare star din istoria RAW-ului

Wrestling: Triple H, marele invins de la No Mercy
8 octombrie 2007
Decernarea premiilor!
14 decembrie 2007

The Undertaker, cel mai mare star din istoria RAW-ului

ztvEdiţia din această săptămână a Monday Night Raw a fost una specială de peste două ore şi jumătate în care s-au sărbătorit 15 ani de la înfiinţarea RAW-ului.
Cu această ocazie, fanii au stabilit că cel mai mare star din istoria RAW-ului este The Undertaker, chiar dacă în ultimii ani acesta a evoluat în cealaltă divizie a WWE, Smack Down.

În cele peste două ore şi jumătate de RAW special, iubitorii wrestlingului au putut urmări o serie de momente emoţionante precum reunirea unor echipe ca Evolution, DX sau Rated RKO, şi apariţia în ring după o lungă pauză a unor nume mari precum Lita, Trish Status, Marty Jannety, Makind, Rob Van Dam sau, mai ales, Hulk Hogan.

 

 

Veteranul Hulk Hogan, 54 de ani, a întrerupt meciul lui Hornswoggle cu Khali pentru a-i da o mână de ajutor micuţului McMahon în lupta cu uriaşul campion indian.

Jeff Hardy şi-a apărat titlul de campion intercontinental într-un meci cu scări disputat împotriva lui Carlito, iar la Armageddon, Hardy va lupta împotriva lui Triple H pentru permisiunea de a lupta pentru titlul mondial, deţinut în acest moment de Randy Orton, la Royal Rumble.

Evolution s-a reunit doar în proporţie de 75 %, Triple H, Batista şi Ric Flair fiind obligaţi să se înfrunte într-un meci pe echipe cu fostul lor coleg, Randy Orton, care a evoluat alături de Edge şi Umaga.

Evolution s-a impus prin descalificare după ce Umaga l-a atacat pe arbitru, iar în acel moment, Orton şi Edge au fugit în stilul lor caracteristic şi l-au lăsat pe Umaga pradă celor trei reprezentanţi ai Evolution.

Rob Van Dam a revenit după o lungă absenţă cauzată de o accidentare marca Randy Orton şi l-a învins rapid şi fără probleme pe fostul campion intercontinental, Santino Marella.

Un alt veteran, Ted DiBiase, 53 de ani, a câştigat o Bătălie Regală de 15 foşti mari sportivi ai RAW-ului printre care Al Snow, Bart Gunn, Steve Blackman, Pete Gas, Bob Backlund, Gangrel sau Gillberg.

Hardcore Holly şi Cody Rhodes au devenit noii campioni mondiali pe echipe după ce i-au învins pe Lance Cade şi Trevor Murdoch într-un meci comentat de lângă ring chiar de tatăl lui Cody Rhodes, legendarul Dusty Rhodes.

Ken Kennedy l-a învins pe Marty Jannety însă a fost apoi atacat de Shawn Michaels, adversarul său de la Armageddon, şi Triple H, colegul lui Michaels din DX.

În finalul galei, când a încercat să anunţe că tocmai el este cel mai mare star din istoria RAW-ului, Vince McMahon, patronul WWE, a fost atacat pe rând de Mankind, cu un Socko, de The Undertaker, cu un choke-slam, şi de Stone Cold Steve Austin, cu un stunner.

Austin a invitat apoi în ring toate numele mari prezente la gala festivă pentru a se oferi un tribut adevăratelor star-uri ale RAW-ului, spectatorii şi telespectatorii din întreaga lume.

Sursa "AMOS News" 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *