Wrestling: Triple H, marele invins de la No Mercy

Wrestling: Rey Mysterio l-a invins pe Khali
7 octombrie 2007
The Undertaker, cel mai mare star din istoria RAW-ului
13 decembrie 2007

Wrestling: Triple H, marele invins de la No Mercy

ztvDuminica seara a avut loc la Chicago cel mai recent pay-per-view al WWE, No Mercy, o gală în care Randy Orton şi Triple H au deţinut pe rând titlul de campion WWE, dar în cele din urmă Orton a încheiat seara având centura în posesie. No Mercy a început cu un moment surprinzător în care patronul Vince McMahon i-a înmânat centura direct lui Randy Orton, însă Triple H a intervenit imediat şi a cerut un meci cu noul campion pentru titlul de campion al WWE.

Triple H l-a învins pe Randy Orton graţie unui roll-up şi a încheiat o perioadă de domnie a lui Orton de circa 30 de minute, însă Vince McMahon a anunţat că în aceeaşi seară Triple H îşi va pune titlul în joc în faţa lui Umaga, adversarul iniţial al lui Triple H.

După ce l-a învins şi pe Buldozerul Samoan printr-un pedigree clasic, Triple H a fost înştiinţat din nou de către patronul WWE, Vince McMahon, că Orton şi-a cerut dreptul la un rematch care a avut loc în main-event-ul aceleiaşi seri.

Astfel, în ultima luptă de la No Mercy, Triple H şi-a pus titlul de campion WWE în joc într-un Last Man Standing Match contra celui care deţinuse centura pentru circa o jumătate de oră la începutul galei, Randy Orton.

Cei doi coloşi au oferit un spectacol total, un show electrizant în care au efectuat pe rând numeroase manevre extrem de dure, însă în cele din urmă Randy Orton a profitat de epuizarea lui Triple H şi l-a învins pe acesta cu un RKO de zile mari pe masa comentatorilor veniţi din Smack Down, după ce Triple H mai suferise un RKO pe un scaun de metal, manevră care i-a produs o sângerare puternică la nivelul feţei.

După o perioadă de mai bine de un an în care centura de campion al WWE a fost reţinută cu succes de John Cena, Randy Orton a preluat titlul după o seară de excepţie însă Ucigaşul de Legende va avea mult de furcă pentru a-şi menţine titlul în următoarele gale de Monday Night Raw şi următoarele pay-per-view-uri.

Campionul mondial la categoria grea, Batista, a rezistat eroic unui Vise Grip şi a făcut o serie de salturi aproape mortale pe instalaţiile din bambus de la meciul de tip Punjabi Prison pentru a fi primul care părăseşte incinta de bambus şi câştigă meciul cu Khali, un specialist al acestor lupte.

Campionul ECW, CM Punk, şi-a păstrat cu şansă titlul după meciul cu Big Daddy Viscera, uriaşul de peste 200 de kilograme fiind descalificat datorită intervenţiei noului său impresar, Matt Striker, care l-a atacat pe Punk pentru a-i oferi o şansă şi mai mare protejatului său.

Titlul de campioană feminină are o nouă deţinătoare după ce Beth Phoenix a învins-o fără mari probleme pe Candice Michelle, în special plusului de agresivitate şi de forţă.

În meciurile în care nu au fost puse titluri în joc, Ken Kennedy, Lance Cade şi Trevor Murdoch, i-au învins pe Jeff Hardy, Paul London şi Brian Kendrick, iar disputa dintre Finlay şi Rey Mysterio s-a încheiat cu un No Contest după de nord-irlandezul a căzut în cap de pe corzile ringului şi a simulat o accidentare înainte de a-l ataca violent pe micuţul Rey.

Următorul pay-per-view american va avea loc pe 28 octombrie, la Washington D.C., Cyber Sunday, o gală în care iubitorii wrestlingului pot alege prin vot modul în care campionul WWE îşi va pune titlul în joc, şi cine va fi arbitrul special al disputei.

Sursa "AMOS News"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *