BĂRBAT DIN NEPAL INTRODUS ÎN CENTRUL DE CAZARE PENTRU STRĂINII LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ OTOPENI

ȘASE BĂRBAȚI DIN TURCIA DEPISTAȚI LA LUCRU ILEGAL
9 noiembrie 2022
Raport favorabil pentru Modificarea Legii privind Programul pentru Școli al României (Lapte și Corn)
9 noiembrie 2022

BĂRBAT DIN NEPAL INTRODUS ÎN CENTRUL DE CAZARE PENTRU STRĂINII LUAȚI ÎN CUSTODIE PUBLICĂ OTOPENI

Polițiștii de imigrări din cadrul Direcției pentru Imigrări a Municipiului București au introdus ieri în Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni un bărbat din Nepal transferat din Polonia în baza Regulamentului Dublin. La ieșirea din țară, pe numele acestuia va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani.

La data de 8 noiembrie a.c., polițiștii de imigrări au preluat de la Punctul de Trecere a Frontierei Aeroport Henri Coandă – Otopeni un bărbat de 28 de ani, din Nepal, care a fost transferat din Polonia în baza Regulamentului Dublin.

Pe numele persoanei în cauză a fost emisă decizie de returnare sub escortă, iar până la îndepărtarea de pe teritoriul țării noastre a fost dispusă măsura de luare în custodie publică și introdus Centrul de Cazare pentru Străinii Luați în Custodie Publică Otopeni.

De asemenea, la ieșirea din țară va fi instituită măsura interzicerii intrării în România pentru o perioadă de 5 ani, în conformitate cu OUG 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Inspector principal de poliție CRISTEA Maria-Sorina – purtător de cuvânt INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.