CETĂȚENI DIN REPUBLICA MOLDOVA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA

SOCIETATE COMERCIALĂ SANCȚIONATĂ CONTRAVENȚIONAL CU AMENDĂ ÎN VALOARE DE 40.000 DE LEI
12 noiembrie 2022
AMENDĂ ÎN VALOARE DE 20.000 DE LEI APLICATĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN PRAHOVA
14 noiembrie 2022

CETĂȚENI DIN REPUBLICA MOLDOVA DEPISTAȚI CU ȘEDERE ILEGALĂ DE POLIȚIȘTII DIN DÂMBOVIȚA

Polițiștii de imigrări din Dâmbovița, în urma acțiunilor întreprinse, au depistat ieri trei cetățeni din Republica Moldova, care se aflau în situații ilegale. Aceștia au fost îndrumați către structura de imigrări, în vederea reglementării dreptului de ședere.

La data de 10 noiembrie a.c., poliţiştii de imigrări din Dâmboviţa au desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii și combaterii șederii ilegale a străinilor, pe raza de competenţă.

Astfel, în cadrul activităților întreprinse poliţiştii au depistat pe raza localității Răcari o femeie de 38 de ani împreună cu cei doi copii ai săi, din Republica Moldova, care nu mai îndeplineau condițiile șederii pe teritoriul României.

Din verificări a reieșit faptul că aceștia au intrat legal în România, însă la expirarea dreptului de ședere nu au părăsit teritoriul țării noastre.

Având în vedere că persoanele în cauză sunt membri de familie ai unui cetățean român, iar în astfel de situații este interzisă măsura returnării, au fost îndrumate către structura de imigrări, în vederea reglementării dreptului de ședere, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 194/2002 privind regimul străinilor în România, republicată, cu modificările și completările ulterioare.

Comisar de politie Maria Dospinescu și Inspector principal de politie Maria Cristea

BIROUL PENTRU IMIGRĂRI AL JUDEŢULUI DÂMBOVIŢA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.