VERIFICĂRI FINALIZATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI ÎN CAZUL A ȘAPTE SOCIETĂȚI COMERCIALE

BĂRBAT DIN INDIA ÎNDEPĂRTAT SUB ESCORTĂ DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN PRAHOVA
27 ianuarie 2023
SOCIETATE COMERCIALĂ DIN JUDEȚUL CLUJ AMENDATĂ PENTRU 3 CETĂȚENI FĂRĂ FORME LEGALE DIN CAMERUN
31 ianuarie 2023

VERIFICĂRI FINALIZATE DE POLIȚIȘTII DE IMIGRĂRI DIN BUCUREȘTI ÎN CAZUL A ȘAPTE SOCIETĂȚI COMERCIALE

Polițiștii de imigrări din București au finalizat săptămâna trecută verificările în cazul a șapte societăți comerciale. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 18.000 de lei.

În perioada 17 – 20 ianuarie a.c., polițiștii de imigrări au finalizat verificările în cazul a șapte societăți comerciale, iar acolo unde au fost constatate nereguli s-au luat măsuri în conformitate cu prevederile O.G. nr. 25/2014 privind încadrarea în muncă și detașarea străinilor pe teritoriul României.

Astfel, într-un caz, societatea comercială a fost sancționată cu avertisment, iar în cinci cazuri au fost aplicate sancțiuni în valoare totală de 18.000 de lei (angajatorul sau beneficiarul de prestări servicii care are încadrat în muncă/detașat un străin are obligația de a comunica Inspectoratului General pentru Imigrări, în cel mult 10 zile de la data începerii activității acestora pe teritoriul României, copia contractului individual de muncă, copia actului de detașare, precum și alte înscrisuri prevăzute de actul normativ menționat).

Inspector principal de poliție CRISTEA Maria-Sorina – purtător de cuvânt INSPECTORATUL GENERAL PENTRU IMIGRĂRI

BIROUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *