BiblioVoluntarii și Patrimoniul local

DEOCHIUL, DESCÂNTĂTOAREA ȘI ARDELENII. FILMUL UNEI BOLI UCIGĂTOARE
21 iunie 2024
Silvania alb-albastră, Flavius Lucăcel, la Timișoara
1 iulie 2024

BiblioVoluntarii și Patrimoniul local

Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj, instituție de cultură aflată în subordinea Consiliului Județean Sălaj, în colaborare cu Asociația ARHAIC dă startul celui mai așteptat proiect al verii: BiblioVoluntarii și bogația patrimoniului local, care va îmbina dragostea pentru carte și lectură cu voluntariatul și conservarea patrimoniul cultural local.
„Am scris acest proiect din dorința de a le oferi tinerilor de peste 14 ani o altfel de vacanță de vară”, a declarat Mariana Marian, managerul Bibliotecii Județene Sălaj. „Împreună cu partenerii noștri, Asociația ARHAIC, în cadrul proiectului Ambulanța pentru Monumente Sălaj, vom organiza sesiuni educativ-informative privind patrimoniul cultural local și conștientizarea importanței implicării ca voluntari în viața comunității. Mai exact, tinerii care vor alege să facă parte din proiectul nostru vor dobândi cunoștințe privind moștenirea culturală, patrimoniul arhitectural, participând la ateliere interactive în jurul bisericilor de lemn din localitățile Creaca, Inău și Noțig”, a adăugat managerul BJS. Astfel, pe 2 iulie 2024 vom fi la Creaca, pe 18 iulie la Inău, iar pe 23 iulie, ne vom întâlni la Noțig.
Dacă ai împlinit deja 14 ani și dorești să ai parte de o vară de poveste, rezervă-ți un loc în cadrul proiectului BiblioVoluntarii și bogația patrimoniului local!
Pentru informații suplimentare, sună la 0260/632 941 sau 0745/878 893. Accesul este gratuit, în limita locurilor disponibile!
BiblioVoluntarii și bogația patrimoniului local este un proiect derulat de Biblioteca Județeană „I.S. Bădescu” Sălaj prin Asociația „Prietenii Bibliotecii”, în parteneriat cu Asociația Arhaic, prin proiectul Ambulanța pentru Monumente Sălaj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *