Emil Boc:Legea care vizează salarizarea unitară a eliminat abuzurile din sistemul public

Autostrada Transilvania, merge mai departe:Câmpia Turzii şi Turda,Gilău spre Huedin
5 martie 2010
Priorităţile legislative ale Guvernului au termen de finalizare în luna martie
11 martie 2010

Emil Boc:Legea care vizează salarizarea unitară a eliminat abuzurile din sistemul public

Emil Boc: Dacă nu facem ceea ce trebuie, adică să eliminăm abuzurile, cum ar fi sporul de zâmbet, de exemplu, sau sporul de întoarcere din concediu sau alte sporuri, care au fost date pe ochii frumoşi, în trecut, şi care acum nu se mai regăsesc în legi – dacă le dăm în

 

 

continuare, nu vor fi suficienţi bani să putem plăti restul obligaţiile pe care statul le are. Şi în acel context se pune în discuţie declaraţia preşedintelui. Dar, în niciun caz în sensul de a lua un împrumut din altă parte, ci e o declaraţie de a face, în continuare, ceea ce trebuie. Este o măsură prin care, practic, se arată că, dacă nu facem ceea ce trebuie, putem să o ducem mai rău.
Reporter: E un semnal de avertizare, ca să îi spunem aşa ?
Emil Boc: Nu. Este un lucru de bun simţ, care spune lucrurilor pe nume. Că dacă nu facem ceea ce trebuie… N-o să ne împrumutăm, să plătim sporul de zâmbet. Cam asta e ideea.
Reporter: Declaraţia domnului preşedinte părea un pic îngrijorată. Se îngrijorează că am putea ajunge la un nou împrumut.
Emil Boc: Noi am făcut ceea ce trebuie. Legea care vizează salarizarea unitară a eliminat abuzurile din sistemul public de salarizare. Important este că aceste lucruri să fie respectate în continuare de toate autorităţile, şi de la nivel naţional, şi de la nivel local. Asta este ceea ce vă pot spune, în continuare, că nu o să luăm banii cu împrumut ca să plătim sporul de zâmbet. Asta e ideea pe care vreau să o înţelegeţi şi dumneavoastră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *