Helmuth Duckadam la intalnirea PNG de la Zalau

Comunicat prefectura
Desemnarea presedintilor si loctiitorilor
15 mai 2008
Prefectura Salaj
Instruirea presedintilor sectiilor de votare
27 mai 2008

Helmuth Duckadam la intalnirea PNG de la Zalau

                       ztv                          

  Luni, 19 mai 2008, incepand cu orele 17:15, a avut loc in sala de conferinte a Casei de Cultura a Sindicatelor Zalau, o intalnire a Partidului Noua Generatie (PNG), cu scopul de a face cunosctuti presei si alegatorilor, candidatii pe care partidul ii lanseaza in lupta electorala pentru scaunele de primar, consilieri judeteni si locali.

   Debutul intalnirii a fost marcat de un moment festiv, in cadrul caruia a luat cuvantul domnul Ovidiu Man, care dupa prezentarea obiectivelor pe care le are PNG daca vor ocupa scaunul de Primar al Municipiului Zalau, a prezentat toti candidatii partidului PNG la nivelul judetului Salaj.

Principalii candidati sunt: pentru posturile de primari in orasul Zalau : Stoica Gelu, in Jibou : Pop Iuliu Sabin, in Cehu Silvaniei : Voie Liviu si nu in ultimul rand in Simleul Silvaniei : Jurcau Ovidiu. Candidatii PNG pentru Consiliul Judetean Salaj sunt : Man Ovidiu, Pop Teodor, Jurcau Ovidiu si Demle Alin.

          Man Ovidiu, candidatul la scaunul de Presedinte al Consiliului Judetean Salaj, a dorit sa adreseze cateva cuvinte, printr-o « criza de sinceritate », cum domnia sa a numit-o, si a specificat ca « este necesar ca membrii partidului sa fie mai uniti ca niciodata si sa lupte impreuna pentru ca in acest mod vor reusi sa isi atinga scopul ».

          Activitatea nu s-a terminat aici, urmand ca invitatii speciali ai acestei intalniri, cei trei vicepresedinti PNG la nivel national, sa preia cuvantul si sa conduca in continuare sedinta. Oaspetii speciali au fost Helmuth Duckadam, Emil Ambrus si Doru Bogza.

          Helmuth Duckadam a specificat: “Este ultima sansa ca acest partid sa ajunga un partid mare. Am avut o sansa la europarlamentare dar am irosit-o.  L-am dezamagit pe Domnul George Becali. Si eu l-am dezamagit”. Acesta a mai mentionat: “Este ultimu tren. Daca nu vom reusi sa avem rezultate nici de data aceasta Domnul Becali va fi nevoit sa renunte si el si sa se declare infrant. Sa dovedim ca suntem un partid unit si sa mergem in data de 1 iunie la vot”.

          Duckadam a afirmat, ca in comparatie cu ceilalti candidati din Arad, el este singurul care isi face campania pe banii proprii, neasteptand banii Domnului Becali si a sustinut ideea ca toata lumea sa mearga la vot, in special tinerii.

          Man Ovidiu, candidatul pentru functia de presedinte al CSJ, a considerat ca lansarea a fost una de bun augur, intrucat "afisele cu candidatii PNG se afla deja pe majoritatea panourilor electorale din judet iar numele PNG-istilor apar in mini-sondajele realizate de catre presa, ba mai mult, in unele dintre acestea inregistrand un procent destul de mare".

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *