M.Talos: Guvernul ramane pasiv si iresponsabil

Inchiderea Fabricii Nokia:2000 de oameni care isi pierd locurile de munca
30 septembrie 2011
M.Talos: Racolari masive practicate de UNPR in randul primarilor din Romania
9 octombrie 2011

M.Talos: Guvernul ramane pasiv si iresponsabil

Agenda guvernului nu are nicio legătură cu problemele românilor si demonstrează indiferentă totală fată de realitătile de azi. Guvernul rămâne pasiv si iresponsabil în fata semnalelor economice tot mai îngrijorătoare.

·        In acelasi timp guvernul nu se fereste, populist, sa asigure prin agentii sai de propaganda ca va aduce salariile bugetarilor la nivelul de dinainte de scaderi, dar nu se stie cand.

·        Toată retorica guvernului Boc despre „investitii” este goală de continut. În spatele ei se ascunde, în realitate, cea mai proastă perioadă din ultimii 10 ani în materie de investitii. Suntem la cel mai scăzut nivel al investitiilor străine directe din 2002 încoace.

·        Nu există nici măcar o investitie majoră care să se fi realizat în timpul guvernării Boc, nu există niciun proiect de succes care să fi fost dus până la capăt. Niciun investitor străin de anvergură nu mai doreste să investească în România.

·        Cauzele acestei stări de fapt îngrijorătoare sunt legate de: climatul economic nefavorabil, taxarea excesivă, coruptie, impozitarea ridicată a muncii, impredictibilitate legislativă, lipsa infrastructurii.

·        Dacă ne uităm la politica actualului guvern fată de mediul de afaceri si fată de investitori, vedem încă o dată că PD si Boc n-au nicio legătură cu dreapta. Măsurile luate de guvern sunt anti-liberale si împiedică relansarea economică.

Mirel Talos, deputat PNL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *