Bogdan Olteanu
Zalaul pol de dezvoltare economica
14 iunie 2008
Nosa demisioneaza
Iuliu Nosa isi da demisia
21 iunie 2008

Am primit la redactie

Mircea GeoanaMircea Geoana

“Unele organizaţii fac regii în legătură cu întoarcerea lui Adrian Năstase. Dar dosarele grele ale lui Adrian Năstase nici n-au fost încă scoase”, a afirmat preşedintele PSD .”

Ce poate fi mai dezgustator decat acest tip de reactie?

Geoana se vrea lipit de scaun si asta se vede. El, Geoana, care a preluat sefia PSD prin minciuna, lasand sa se inteleaga ca asa vrea “inalta poarta”, el, Geoana, odrasla directa a unui ilegalist despre care se spunea ca avea  inalte grade in fosta securitate, el, Geoana, care a lucrat in ministerul de externe si “inainte” deci, probabil si cu fosta securitate, el, care a incercat cu disperare sa intre in gratiile lui Basescu si care in fata refuzului sec al acestuia a devenit brutal dusmanul (aparent) al Presedintelui, tocmai el vorbeste de dosare?

Are Geoana calitati de lider? Stie sa se inconjoare cu oameni capabili? Grupul de la Cluj  sustinator direct si-a aratat incapacitatea de a obtine ceva la ultimele alegeri. Primarul sectorului cinci, alt sustinato,r este artizanul independentei lui Sorin Oprescu, a plecarii acestuia din PSD.

Geoana ar trebui sa si vada de lungul nasului!

Daca se vrea sef de partid de opozitie si daca vrea sa vorbeasca despre dosare “grele”, sa-si indrepte privirile spre perioada (ca exemplu) in care T. Basescu era ministru al transporturilor si sa vada cine a fost  artizanul proastei refaceri a autostraziii atunci. Sau, sa revina asupra TVA  nerambursat, tot ca exemplu,  la Craiova. Aici vorbind de mii de miliarde de lei de pe atunci.

Si totusi, el, Geoana, imitandu-l pe primarul de la 5 care nu de mult se luase cu forta si vigoare de I.Iliescu, se da in spectacol privindu- si colegul din PSD, A. Nastase.

Geoana poate fi comparat cu Iliescu? Dar cu Nastase? Are simtul si experienta politica necesara? Are macar cultura? Dar prieteni? Si, ca personaj apropiat de vechiul sistem,i stie ca dosarele se si “fabrica”?

            FUNDATIA REPORTER

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *