Peste 50 de copii de buletine de vot aruncate in sant

6 Incidente sesizate in Salaj
22 noiembrie 2009
PNŢCD nu poate fi alături de foştii nomenclaturişti
3 decembrie 2009

Peste 50 de copii de buletine de vot aruncate in sant

Zeci de copii de buletine de vot pentru presedintie au fost gasite intr-un sant pe DN 1H in apropierea localitatii Hereclean,in jud.Salaj la doar cativa km de Zalau.Se presupune ca cineva

le-ar fi aruncat pe sosea inca de sambata seara. Pe buletinele de vot scrie Anulat si apare stampila Biroului electoral central cu semnatura. Au fost seroxate in mai multe exemplare si prinse cu capse. Nu se stie pentru ce au fost folosite sau de catre cine.Politia a cules buletinele de vot din sant si le-a introdus intr-un sac de hartie pentru a putea fi analizate. Cert e ca s- a demarat o ancheta pentru a stabili ce sunt cu aceste copii de buletine de vot iar cel care va fi gasit vinovat se va alege cu dosar penal.

Comisar Stirb Aurel, politia Salaj : Politia s-a deplasat la fata locului in urma sesizarii care s-a facut, au fost prelevate probe, au fost gasite aceste coli A4 capsate in colt aruncate in santul de pe marginea drumului, le vom ridica pentru a fi examinnate se va intocmi dosar de cercetare penala pentru a stabili provenienta si persoanele care le-a adus in acest loc.

Pana la aceasta ora nu se cunoaste provenienta buletinelor de vot si nici persoanele care le-ar fi imprastiat pe aceasta zona.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *