PNŢCD nu poate fi alături de foştii nomenclaturişti

Peste 50 de copii de buletine de vot aruncate in sant
24 noiembrie 2009
Mirel Talos: Bugetul pe 2010 este unul al sărăciei redistribuite
11 ianuarie 2010

PNŢCD nu poate fi alături de foştii nomenclaturişti

PNŢCD se desolidarizeaza de decizia primarului Timişoarei, de a-l sprijini pe Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale. Niciun ţărănist nu se poate alia cu PSD şi nu poate vota un candidat social-democrat fără să încalce principiile pentru care au suferit şi au murit în închisorile

 

 

comuniste înaintaşii partidului. PNŢCD nu poate fi alături de foştii nomenclaturişti, de urmaşii securiştilor şi ai torţionarilor din vechiul regim.

Adevăratele alianţe nu sunt cele care au ca scop obţinerea puterii, ci acelea făcute între formaţiuni care împărtăşesc aceeaşi viziune politică. 

PNŢCD îl sprijină în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe domnul Traian Băsescu. Ca şi PD-L, PNŢCD face parte din Partidul Popular European, iar candidatul comun al Alianţei PD-L – PNŢCD are sprijinul deplin al popularilor europeni. 

Vreau sa va informez ca taranistii din Salaj au participat in ultimele 6 saptamini la campania de sustinere a candidaturii presedintelui TRAIAN BASESCU impreuna cu PD-L si indemnam electoratul de dreapta sa nu se lase manipulat de parteneriate fictive si demagogice.  

PRESEDINTE PNTCD SALAJ

AMBROZIU FELIX PERNES 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *