MDPL
Proiect de ordonanta de urgenta pentru consolidarea cladirilor publice
18 septembrie 2008
Aghires
7 Persoane implicate intr-un accident
21 septembrie 2008

2 Morti si un ranit

Accident Mirsid

Accidentul a avut loc câteva ore mai târziu de cel de la Moiad (03,55), pe DN 1H, în localitatea Mirşid. S. Marian, de 19 ani, din Prodăneşti, a sustras un autoturism Dacia din curtea unui atelier de reparaţii auto şi a plecat la drum, împreună cu

alţi doi tineri. Într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, în coliziune cu un podeţ din beton. Impactul a fost nimicitor, şoferul şi pasagerul de pe bancheta din spate, în vârstă de 20 de ani, au murit pe loc, iar pasagerul de pe locul din dreapta faţă a fost grav accidentat.

Primul accident s-a petrecut în jurul orei 01,15, între localităţile Măerişte şi Moiad. Ajunşi imediat la faţa locului, poliţiştii au găsit un autoturism Dacia Break răsturnat într-un şanţ de la marginea drumului. Luat la întrebări, tânărul de la volan, M. Nicolae, din Giurtelecul Şimleului, le-a declarat poliţiştilor că au luat autoturismul din faţa unui imobil din localitate, profitând de faptul că avea cheile în contact, şi, împreună cu prietenul său, C. Ovidiu, de 21 ani, au plecat spre Sărmăşag, dar în Moiad a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat cu maşina în şanţ, aceasta fiind avariată. Niciunul dintre tineri nu a fost accidentat, însă şoferul este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt şi conducere fără permis.

Două accidente de circulaţie au avut loc în in data de 19.09.2008, ambele autoturisme implicate fiind furate şi niciunul dintre conducătorii auto nu posedau permis de conducere. Consecinţele evenimentelor au fost dezastruoase: 2 morţi şi un rănit grav.

Tincuţa Dumuţa – purtător de cuvânt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *