Acţiuni ale poliţiştilor pentru sancţionarea nefolosirii centurii de siguranţă

Politia
Poliţia pe urmele celor certaţi cu legea
17 februarie 2009
Finante
28 februarie- termenul de depunere a fişelor fiscale de către angajatori
17 februarie 2009

Acţiuni ale poliţiştilor pentru sancţionarea nefolosirii centurii de siguranţă

PolitiaÎn perioada 16-22 februarie a.c., poliţiştii rutieri din toată ţara vor lua parte la campania preventivă SEATBELT, ce are ca scop conştientizarea conducătorilor de autovehicule şi a pasagerilor asupra importanţei utilizării centurii de siguranţă şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzută de legislaţia rutieră.

Poliţiştii vor verifica toate categoriile de autovehicule, înmatriculate atât în România, cât şi în alte state.

Poliţiştii din mediul rural au prins mai multe persoane suspecte de furt

Poliţiştii postului comunal Buciumi l-au prins vineri în flagrant pe L. Vasile, de 34 ani, din Sangeorgiul de Meses, în timp ce ieşea pe geamul unui magazin. La percheziţia corporală, asupra bărbatului s-a găsit o sumă de bani şi ţigări, care fuseseră sustrase din magazin. Oamenii legii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Prejudiciul a fost recuperat.

Accident grav în municipiu

n grav accident de circulaţie s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, în municipiul Zalău, judeţul Sălaj, când M. Nicolae, de 28 ani, din comuna Plopu, judeţul Prahova, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de un autoturism care circula în faţa sa şi a intrat în coliziune cu acesta. În urma accidentului pasagerul de pe scaunul dreapta faţă al autoturismului lovit a fost rănit grav.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *