Comunicat – ISU Salaj

Ziua barbatilor
Ziua Barbatilor?
4 mai 2008
Sistem modern de citire a consumului de gaze naturale
6 mai 2008

Comunicat – ISU Salaj

ISU Salaj

WV Golf răsturnat în şanţ …

Faza zonală, a Cupei ASPR la minifotbal …

 

Detaşamentul de pompieri Zalău, din cadrul Inspectoratului  pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj, a intervenit în data de 04.05.2008 în jurul orelor 03.30 cu o autospecială pentru descarcerare pe drumul european E81, la km. 22.
G. Marius, conducând autorurismul WV Golf, s-a răsturnat în şantul de pe marginea drumului, pompierii militari intervenind doar pentru deconectarea autorurismului de la sursa de curent pentru a evita izbugnirea unui eventual incendiu.

În perioada 21.04 – 23.04.2008, s-a desfăşurat la Cluj Napoca  Etapa I, Faza zonală, a Cupei ASPR la minifotbal. La competiţie au participat echipe din cadrul a şase Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă. Este vorba despre I.S.U. Sălaj, Cluj, Maramureş, Bihor, Bistriţa Năsăud şi Satu Mare.
Echipa sălăjeană a avut în componeţă următorii sportivi: Mărcuş Gheorghe, Adrian Dobocan, Toth Karoly, Nicolae Chiş Ciure, Cristian Crişan, Dacian Onica, Florin Vaşvari, Dorin Ortelecan, Tudorel Teglaş şi Marius Ceteraş. De menţionat este faptul că, Marcuş Gheorghe, I.S.U. Sălaj, a obţinut titul de cel mai bun portar al turneului.
Echipa I.S.U. Sălaj a ocupat la final locul I, calificându-se astfel pentru Faza a II-a, ce se va desfăşura în perioada 14.05 – 16.05.2008 la Oradea şi unde vor participa I.S.U. Sălaj, Bihor, Bacău şi Iaşi.  
                                                    

 Subofiţer relaţii publice Sg. Maj Crişan Andrei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *