Firma amendata pentru nesemnalizarea obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public

Se inchide Cresa Voinicel
10 martie 2020
14 SOFERI AU RAMAS FARA PERMIS
10 martie 2020

Firma amendata pentru nesemnalizarea obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public

Pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii au continuat şi la sfârşitul săptămânii trecute acţiunile privind semnalizarea corespunzătoare a drumului public, context în care au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale.

În perioada 6-7 martie a.c., pentru prevenirea evenimentelor rutiere, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, au continuat acţiunile privind semnalizarea corespunzătoare a drumului public.

În acest context au fost aplicate unei societăţi comerciale, din judeţul Sălaj, patru sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 7395 lei.

Exemple:

La data de 6 martie a.c., o societate comercială care efectua lucrări pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Zalău, a fost sancţionată cu 4350 lei, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public (articolul 105, punctul 3, din O.U.G. 195/2002), dar şi pentru instituirea de restricţii pe drumul public fără a deţine avizul poliţiei rutiere (articolul 105, punctul 6, din O.U.G. 195/2002).

O zi mai târziu (7 martie a.c.), aceeaşi firmă efectua lucrări tot pe bulevardul Mihai Viteazul, fiind sancţionată cu 3045 lei, pentru nesemnalizarea obstacolelor sau lucrărilor aflate în zona drumului public.

În continuare,poliţiştii sunt la datorie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie grave şi menţinerea unei atitudini prudente în trafic. – Maria Cristea purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *