Laptopuri pentru medici
Laptopuri pentru medici de familie
22 aprilie 2008
Politia Salaj
INFO POLITIA
24 aprilie 2008

Info PolitiaPietonii – victime vinovate de producerea accidentelor

Tâlhari în plină noapte

Stâlp de electricitate avariat de un autoturism 

Pietonii – victime vinovate de producerea accidentelor

În data de 18.04.2008, ora 17,45, pe DE 81, în localitatea Sânmihaiu Almaşului, jud. Sălaj, Z. Marian Valentin, de 24 ani, din comuna Tulgheş, jud. Harghita, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală a accidentat uşor un localnic de 85 ani, din Sânmihaiu Almaşului, care a încercat să traverseze drumul prin loc nemarcat, nesemnalizat şi fără să se asigure.

În data de 19.04.2008, ora 10,30, în localitatea Lompirt, comuna Sărmăşag, L. Melinda, de 27 ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia a accidentat uşor o minoră de 3 ani din localitate, care, nesupravegheată fiind, a tranversat în fugă strada.

 

Tâlhari în plină noapte

În noaptea de 18/19.04.2008, în jurul orei 01,00, Poliţia Oraşului Jibou a fost sesizată de către P.V., de 53 ani, din Husia, gaterist la o firmă din Jibou, cu privire la faptul că,  în  timp ce se deplasa pe jos spre domiciliu, între localităţile Jibou – Rona, a fost deposedat prin violenţă de bunuri alimentare şi bani în valoare totală de 150 lei.

Poliţiştii i-au identificat în scurt timp pe presupuşii autori ai tâlhăriei: P.B.M., de 16 ani, fără antecedente penale, J.Ciprian Teodor, de 23 ani, cu antecedente penale, şi J.A.G., de 17 ani, fără antecedente penale, toţi trei din Jibou.

În urma verificărilor poliţiştilor, s-a stabilit că, în momentul comiterii faptei, atât victima cât şi autorii se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

            Cei trei tineri au fost prezentaţi sâmbătă Tribunalului Sălaj, cu propunerea de arestare preventivă, instanţa hotărând luarea, faţă de aceştia, a măsurii interzicerii părăsirii localităţii.

 

Stâlp de electricitate avariat de un autoturism

          În data de 20.04.2008, ora 8,30, Poliţia Oraşului Şimleu Silvaniei s-a sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, în noaptea de 19/20.04.2008, a fost avariat un  stâlp de susţinere a reţelei electrice ce aparţine de SC Electrica SA, de pe strada II din oraş.

          În urma verificărilor poliţiştilor s-a stabilit că stâlpul ar fi putut fi avariat de către un autoturism marca BMV 520, de culoare neagră, cu numărul de înmatriculare F 612 F, numere care au fost valabile până în 11.04.2008. De asemenea, s-a mai stabilit că autoturismul este în posesia lui A. Attila Vasile, de 28 ani, din Şimleu Silvaniei. Poliţiştii continuă verificările, pentru a stabili cine a condus autoturismul care a avariat stâlpul.

Tincuţa DUMUŢA – purtător de cuvânt 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *