Laptopuri pentru medici de familie

Dezbatere
Strategii de dezvoltare a Zalaului
21 aprilie 2008
Info Politia
INFO POLITIA
22 aprilie 2008

Laptopuri pentru medici de familie

Laptopuri pentru mediciToti cei 110 medici de familie, care au incheiat contract de furnizare de servicii medicale cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Salaj pentru derularea Programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei, vor primi, in perioada imediat urmatoare, echipamentul informatic.

      Echipamentul informatic compus din laptop, soft, antivirus si imprimanta va fi livrat medicilor de familie pe baza unui contract de comodat.

      Contractul de comodat va fi incheiat intre Autoritatea de Sananate Publica si unitatea medicala reprezentanta de medicul de familie, iar echipamentul informatic va ramane in folosinta acestora pe toata perioada de derulare a Programului national de evaluare a starii de sanatate a populatiei.

      In zilele urmatoare, la sediul ASP va avea loc predarea echipamentului informatic medicilor. In acest sens, reprezentantii ASP au programat medicii de familie, in functie de zonele in care isi desfasoara activitatea, sa se prezinte cu toate documentele necesare pentru a-si ridica aparatura.  
 

      DIRECTOR EXECUTIV,

      DR. OLIMPIA DANA POP

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *