O noua amanare a procesului

Consiliul
DEZBATEREA MASTER PLANULUI PENTRU DEZVOLTAREA INFRASTRUCTURII DE DEŞEURI
28 noiembrie 2008
CSNB
Bun exemplu de multiculturalitate în 2008
30 noiembrie 2008

O noua amanare a procesului

Proces amanatO noua dezamagire, s-a nascut in sufeletele fostilor locatari ai blocului E24.
Vineri 28.11.2008 a avut loc a doua infatisare a procesului dintre E-on gaz si fostii locatari ai blocului E 24 din Zalau.In urma cu 1 an si 4 luni a avut loc o puternica deflagratie in Zalau datorita unor scurgeri de gaz, in urma carora 2 persoane si-au pierdut viata si alte 9 au fost grav ranite.Nici de aceasta data nu s-a solutionat dosarul si s-a cerut o noua amanare a procesului pe motiv ca avocatii inculpatilor nu au avut timp suficient de pregatire datorita volumului foarte stufos pe care il are dosarul.

Popovici Mircea avocat al directorului distrigaz: S-a cerut amanarea pentru ca unul dintre avocati a fost angajat in urma cu 4 zile si are nevoie de timp pentru a se documenta.Stramutarea procesului s-a intocmit pentru a nu exista o presiune pe judecatori, datorita implicatiilor sociale si posibilelor influente.Ne pare rau pentru proprietari dar in cele din urma se va stabili un vinovat care va plati.Acest proces poate dura mult timp.

Doina Cioran si Ielciu Mihai avocat proprietari : Din pacate ne-am asteptat la o noua amanare se pare ca vor sa taraganeze acest proces cat mai mult.Exista o cerere de stramutare a procesului intocmita de catre cei 7 inculpati si de catre cei de la E-on Gaz.Dorim sa avem un proces corect Am formulat un memorium pentru E-on Gaz in calitate de inculpat cu privire la faptul ca societatea E-on Gaz S.A trebuie sa raspunda penal pentru faptele sale ca societate.

Barna Valeria fost proprietar E 24: Este foarte clar ca avocati de la E-on Gaz vor sa amane cat mai mult procesul.Sa fim seriosi timp sa se documenteze au avut suficient. Dezamagirea este mare si se pare ca unora chisr nu le pasa.

Hidan Mariana fost locatar E 24: Nu m-am asteptat ca pentru a doua oara sa amane procesul.Acum in preajma sarbatorilor de iarna nu se gandesc la noi si uita ca exista un Dumnezeu.Vrem sa se fac dreptate, nu mai suportam amanari care ne afecteaza prea mult.Cu toate ca se apropie Craciunul noi nu ne putem gandi decat la noul termen care s-a dat adica 23.01.2009.

Barna Teodor fost locatar E 24: Noi am fost corecti dar nu inteleg de ce vor sa stramute acest proces.Nu mi se pare normal sa se judece in alta parte unde noi poate nu putem merge.Trebuie sa se tina cont si de parerile noastre.

Tihauan Elisabeta fost proprietar E 24:Data trecuta au facut la fel.Stam in chirie, avem cheltuieli chiar toata lumea ne-a uitat.Domnii de la E-on Gaz nu sunt afectati au case si nu le pasa de noi.

Mariana Berbecar: Suntem 19 familii care am locuit acolo am avut casele noastre si acum stam in chirie pentru o perioada de 5 ani.Nu stiu cat o sa mai amane acest proces.Ganditiva ca eu am inceput de la lingura si furculita practic de la zero.Au murit 2 tineri si au ramas atatea famili distruse.Sunt vecini care stau cate 5-6 persoane intr-o garsoniera.

Si de acesta data s-a obtinut amanare procesului noul termen fiind in 23.01.2009. De asemenea se asteapta si raspunsul de la Inalta Curte de casatie si Justitie legat de stramutarea procesului, raspuns care se va stii dupa 15 ianuarie.S-a cerut de altfel si amanarea cererii de sechestru pe bunurile E-on gaz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *