Prins la furat de televizoare

PREVENIREA CONSUMULUI DE DORGURI ȘI ALCOOL ÎN ORAȘUL JIBOU
18 august 2022
POLIȚIȘTII DE LA PROTECȚIA ANIMALELOR AU PLASAT ÎN ADĂPOST MAI MULTE ANIMALE, LĂSATE NESUPRAVEGHEATE
19 august 2022

Prins la furat de televizoare

Ieri, 18 august, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Zalău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat bănuit de furt calificat.

În cursul zilei de joi, 18 august, un bărbat, din Zalău a sesizat poliția despre faptul că, în noaptea de 17 spre 18 august, persoane necunoscute au pătruns, prin efracție și prin scoaterea din funcțiune sistemul video, în incinta societății sale comerciale, situată în Zalău, de unde au sustras două televizoare LCD, cauzându-i un prejudiciu de 3.500 de lei.

În urma investigațiilor de specialitate, în scurt timp de la sesizare, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei. Este vorba de un bărbat, de 40 de ani, din municipiul Ploiești.

Bunurile sustrase au fost recuperate și predate persoanei prejudiciate.

Față de bărbat polițiștii au dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca un cursul zilei de astăzi, 19 august, acesta să fie prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii continuă cercetările pentru furt calificat, sub supravegherea unității de parchet competente.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție. – Ioana Rus purtător de cuvânt Poliția Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *