Sambata incepe actiunea de colectare a deseurilor electronice

Politia Salaj
Controale in trafic
21 februarie 2008
Spital
Investitii la Spitalul din Zalau
25 februarie 2008

Sambata incepe actiunea de colectare a deseurilor electronice

AVE SALAJ - colectarea deseurilor electrice si electrocasnice    Activitatea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE) va fi reluată începând de sâmbătă, 23 februarie, ora 10, şi se va desfăşura în cartierele Brădet, Stadion, cu străzile adiacente. Locuitorii acestor zone sînt invitaţi să depună deşeurile în faţa…
 
[…] 

…locuinţelor, casă sau bloc, de unde vor fi ridicate de către echipele de colectare şi depuse în containerele amplasate în punctele importante. Depozitarea DEEE se va face la punctul de colectare special amenajat.
    „Solicit zălăuanilor să se intereseze vis a vis de colectarea DEEE şi în zilele care sînt anunţate să le depună în locurile stabilite, pentru a putea fi ridicate de echipele de colectare” spune Radu Căpîlnaşiu, primarul municipiului Zalău.
    Informarea populaţiei cu privire la demararea campaniei de colectare a început ieri, prin distribuirea a 700 de  fluturaşi de către angajaţii Primăriei municipiului Zalău, ai AVE şi voluntari de la Liceul Pedagogic „GH. Şincai”.
    Acţiunea de colectare a DEEE se va desfăşura o dată pe lună, sîmbăta, şi conform programului stabilit, în fiecare cartier, până la sfârşitul anului, se va ajunge de trei ori. Astfel, în data de 29 martie acţiunea se va muta în cartierele Păcii, Sărmaş, Porolissum, Ortelec iar în 19 aprilie va fi cuprinsă zona centrală, cartierele Traian şi Dumbrava I, II cu străzile adiacente. Din data de 31 mai, colectarea se va relua în cartiere, în ordinea menţionată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *