Scandal la Voievodeni
11 ianuarie 2008
Taxa mai mica pentru masina mai veche
11 ianuarie 2008

Trafic de persoane

Politia SalajPostul de Poliţie Marca a fost sesizat, în ultima zi a anului trecut, de către un tânăr din localitatea Aleuş, care a reclamat

faptul că în seara zilei precedente, în jurul orei 20.00, a fost deposedat, prin violenţă, de suma de 1.200 lei de către H.P. Sergiu, de 19 ani, din Marca.

            La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii de la Poliţia oraşului Şimleu Silvaniei, care, în urma cercetărilor, au stabilit că reclamantul – C. Florian şi H.P. Sergiu au jucat cărţi într-un bar din localitatea Porţ, în urma căruia H. P. Sergiu a pierdut suma de 380 lei. Considerând că a fost înşelat, după terminarea jocului, acesta a pornit în urmărirea lui C.F., iar după ce l-a ajuns pe o stradă din localitatea Marca, l-a lovit de mai multe ori în faţă, cerându-i să-i restituie banii. Din cercetările poliţiştilor reiese că, de fapt, după ce a fost agresat, C. F. i-a restituit suma de 350 lei.

Poliţiştii au mai stabilit, de asemenea, că H.P. Sergiu a fost cercetat, în cursul anului 2007, în calitate de inculpat, pentru infracţiunea de trafic de persoane, dar Curtea de Apel Cluj a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, instituind în sarcina tânărului obligaţia de a nu părăsi localitatea de domiciliu, fără aprobarea instanţei de judecată.

În lumina acestor constatări, poliţiştii au sesizat Tribunalul Sălaj despre încălcarea de către tânăr a obligaţiei de a nu părăsi localitatea, instanţa înlocuind această măsură cu arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 Tincuţa DOMUŢA – purtător de cuvânt  Politia Sălaj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *