Nosa demisioneaza
Iuliu Nosa isi da demisia
21 iunie 2008
primaria
Viceprimari alesi
22 iunie 2008

RaduIn continuare consilierii a caror mandate au fost validate trebuie sa depuna juramantul in fata consiliului. Secretarul dl.Potrovita Stelian a dat citire textului juramantului, dupa care fiecare consilier validat s-a prezentat pe rand dupa citirea numelui sau in fata consiliului pentru a pune mana stanga atat pe Constitutie, cat si pe Biblie,va pronunta cuvantul "JUR "si va semna juramantul de credinta in doua exemplare. In conformitate cu prevederile art.34 din Legea 215/2001 a administratiei locala s-a declarat constituit consiliul local al municipiului Zalau.

Alegerea presedintelui de sedinta

Se face cu votul deschis al majoritatii ( jumatate + unu ) consilierilor in functie.Cu 20 de voturi si o abtinere a fost ales in functie de presedinte dl.Nistorescu Radu pe o perioada de 3 luni. Durata acestuia neputand fi mai mare de 3 luni ( poate fi de la 1 – 3 luni ).

Depunerea juramantului de catre primarul municipiului Zalau
 

Domnul magistrat Ardelean Flavius reprezentant al judecatoriei Zalau a prezentat hotararea judecatoreasca de validare a primarului municipiului Zalau, dl.Radu Capilnasiu.
Acesta la fel ca si consilierii a depus juramantul dupa procedura respectiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *